RBU Labudovi

Giro De Banovina – RBU Labudovi Sisak

Kao organizatori Giro de Banovina biciklijade vrijeme je da se i mi osvrnemo na biciklijadu koja je sada već iza nas. Računajući nas iz RBU Labudovi broj biciklista ove godine popeo se na brojku 60. Kao što se moglo vidjeti na najavi 168 kilometara u jednom danu nije baš jednostavno za odvoziti, ali ekipa koja je lavovski zagazila na pedalu taj dan odradila je strašnu turu.

Giro De Banovina

Ruta Giro de Banovina 2018

Ruta Giro de Banovina koja pokriva divnu Banovinu odrađena je ovim redoslijedom: Sisak – Glina – Dvor – Hrvatska Kostajnica – Pobrđani – Sunja – Sisak i u konačnici duljinom od 168 Km. Naravno da je ekipa imala nekoliko dobro osmišljenih punktova za odmor i osvježenje za koje se brinula odlična ekipa logistike u sastavu: Dejan, Violeta, Andreja i g. Darko Sertić koji su cijelim putem bili ispred i iza nas brinući se da nikome ništa ne nedostaje. Sponzori i donatori ove godine omogućili su nam da ove godine dragi prijatelji koji su došli na biciklijadu ne moraju misliti o hrani i piću te su mogli bezbrižno pedalirati i brinuti samo o tempu kojim će savladati koju dionicu.

Vrijeme, Sponzori i Osiguranje na Giro De Banovina 2018

Moramo istaknuti kako nas je na Giro de Banovina i vrijeme poslužilo te je cijelu dionicu bilo lakše odvesti. Zamišljeno odmorište bilo je u Pobrđanima u Adrenalin Park Sunja gdje su svi biciklisti imali hranu. Grah za sve sudionike pokazao se kao odličan odabir jer je grah bio spravljen kako bi rekli „za prste polizati“. Naši sponzori i donatori nisu prošli neopaženo jer su se pobrinuli da svega bude u dovoljnim količinama za ovu vožnju koja je trajala cijeli dan. Kul IN, Mesnica Cvanciger Sisak, Mlin i pekare Sisak, Restoran Stari Grad, Adrenalin park Sunja, Dukat fit, Pčelarstvo Arbanas i OŠ Dvor koja nas je ugostila sa divnim dočekom uz muziku, grickalice te obilje okrijepe nisu jedini koji su se pobrinuli da ova vožnja ostane u jednom svijetlom okruženju i sjećanju. Veliko hvala prometnoj policiji iz postaje Sisak, Dvor, Hrvatska Kostajnica i Sunja koji su i službenim putem osiguravali da je naše bicikliranje sigurno po glavnim prometnicama. Zadnji ali vrlo bitan kotačić cijele ove organizacije bila je i pratnja AMK Gušteri Sisak koji su nam cijelim putem bili pratnja i koji su nam osiguravali promet da sigurno odvozimo ovih sada već prošlih 168 kilometara po našoj predivnoj Banovini.

Obzirom da je zabilježeno preko 500 slika sa Giro de Banovina najbolje je da cijelu galeriju pogledate na našoj službenoj Facebook stranici i na stranici našeg poznatog fotografa Tomislava Matića Perkovića. Znate kako se kaže: “Ako nije na Facebooku nije se ni dogodilo”

 

Nadamo se da se vidimo i slijedeće godine.

Sponzorstvo Giro De Banovina 2018 podržali su:

 

Odgovori