RBU Labudovi

3. Turopoljska Milja

3. Turopoljska Milja

Dragi zaljubljenici u cikloturizam, rekreaciju i dobru zabavu, zadovoljstvo nam je najaviti 3. cikloturistički maraton pod nazivom “Turopoljska Milja” koji će se održati 30.06.2018.

Kao i do sada Turopoljska Milja vozi se pod motom „UPOZNAJ BOLJE TUROPOLJE“ a za cilj ima približiti prirodna i kulturna dobra koja se skrivaju u ravnicama, brdima i šumama našeg predivnog Turopolja. Također cilj nam je potaknuti što veći broj sudionika, različitih dobnih skupina, na aktivan život u biciklizmu, pogotovo u Zagrebačkoj županiji i u Turopolju, te privući ljude iz različitih dijelova Hrvatske u Turopolje.

Za sve sudionike cikloturističkog maratona „Turopoljska milja“ osigurano je osvježenje na svim stajalištima (kiflice, voće i voda), kao i druge zanimljivosti koje će Vas uvjereni smo oduševiti. Na samom kraju manifestacije svi će sudionici uživati u domaćim gastronomskim specijalitetima, pa smo tako ove godine za sve sudionike osigurali gulaš od autohtone TUROPOLJSKE SVINJE, roštilj i sladoled.

Osim navedenog, za sve sudionike osigurani su bogati start pokloni koje će svaki sudionik preuzeti prilikom prijave te po završetku maratona svaki sudionik moći će sudjelovati u izvlačenju tombole putem svog startnog broja. I ove je godine Udruga VG TUR TEAM osigurala veliki broj atraktivnih nagrada.
Sudjelujte i otkrijte gdje vas Udruga VG TUR TEAM vodi na putovanje.

Raspored događanja:
• 08:00 okupljanje, prijave i podjela brojeva ispred caffe bara Bambus, Pleška 38, Velika Gorica
• 09:30 kratko upoznavanje s rutom i manifestacijom,
• 10:00 start maratona,
• 10:45 dolazak na prvo stajalište (Etno selo Novo Čiče),
• 12:00 dolazak na drugo stajalište (Šuma Lug – Žirovina),
• 13:45 dolazak na treće stajalište (Gornji Vukojevac),
• 15:15 dolazak na četvrto stajalište (Izletište Ključić brdo),
• 16:30 dolazak na cilj i druženje ispred caffe bara Bambus, Pleška 38, uz prigodni zabavni program. Pozivamo vas svakako da se s nama družite do kraja programa kako bi otkrili da jeste li među sretnim dobitnicima.

Dionica biciklijade: Start: Pleška 38, Velika Gorica (CB Bambus) – Novo Čiče(1. Stajalište) – Vukovina – Turopoljski Lug(2. Stajalište) – Peščenica – Gornji Vukojevac(3. Stajalište) – Pustike – Krušak – Ključić brdo(4. Stajalište) – Mala Buna – Cilj: Pleška 38, Velika Gorica (CB Bambus)

Stajališta/odmorišta biciklijade:
1. Etno selo Novo Čiče
2. Šuma Lug – Žirovina
4. Gornji Vukojevac
5. Izletište Ključić brdo

Dužina biciklijade: 55 km

Teren: Asfalt i makadam

Visinska razlika: 130m

Brzina kretanja kolone: avg. 17 km/h

Karta: https://www.bikemap.net/en/r/4461968/

Kotizacija: 20,00 kn (plaća se na dan održavanja maratona)

Plaćanjem kotizacije ostvarujete pravo na start poklon prilikom prijave, okrjepu kiflicama, vodom i voćem na svim stajalištima, pravo sudjelovanja na tomboli na kraju biciklijade kao i na ukusne domaće gastronomske specijalitete te još puno toga…

Prijaviti se možete na: https://goo.gl/forms/Lg6LgRBmNyIemBsJ3

On-line prijave moguće su do 29.06.2018, a nakon toga prijaviti se možete na dan održavanja biciklijade na startu biciklijade do 09:30 sati.

U slučaju lošeg vremena biciklijada će se odgoditi 7 dana.

Napomena: svi sudionici sudjeluju na vlastitu odgovornost. Sudjelovati mogu osobe s tim da osobe mlađe od 16 godina mogu sudjelovati uz prisustvo osobe starije od 16 godina i obaveznu kacigu. Osobe koje sudjeluju uz prisustvo starije osobe nisu dužne plaćati kotizaciju.

Udruga VG TUR TEAM osigurala je pratnju policije, vatrogasaca, redara i medicinske pomoći tijekom cijele vožnje kao i prilikom okrijepe na stajalištima, jer vaša sigurnost nam je najbitnija.
Također smo osigurali i pratnju servisnog vozila tako da vas mali kvarovi i probušena guma ne spriječi od daljnjeg sudjelovanja na Turopoljskoj Milji.

Više informacija o udruzi:
https://www.facebook.com/VGTURTEAM/
http://www.vgturteam.hr/

Kako nam je bilo na drugoj Turopoljskoj Milji pogledajte ovdje:
https://www.youtube.com/watch?v=27ngd54ydEA

Preuzeto sa: bicikljiade.com

Trebate li prenoćište zavirite u ponudu smještaja po povoljnim cijenama. 

 Booking.com

Odgovori